Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День відкритих дверей

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся день відкритих дверей

Захід відкрив Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи  полковник Олег Прохоров. Перед відвідувачами виступив начальник навчального відділу полковник Олександр Корчак. Він розповів абітурієнтам  про історію Військового інституту. А також ознайомив із факультетами та спеціальностями на які можна вступити. Особливу увагу звернув на умови вступу у ВІКНУ. На зустрічі були присутні військовослужбовці, цивільна молодь та батьки  майбутніх абітурієнтів. Вступники мали змогу дізнатися, як здійснюється підготовка курсантів, умови навчання та проживання.

В ході зустрічі присутні дізнались, що Військовий інститут  є сучасним, багатопрофільним, інтегрованим військовим навчальним закладом в Україні.

Інститут здійснює підготовку фахівців за освітніми рівнями “бакалавр” та “магістр” та спеціальностями: філологія, психологія, політологія, журналістика, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, право, фінанси, банківська справа та страхування, геодезія та землеустрій.

Фотографії