Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

1-й курс Військового інституту Київського національного університету вдосконалює свої практичні навички на полігоні

1-й курс Військового інституту Київського національного університету вдосконалює свої практичні навички на полігоні  навчального центру  Національного університету оборони України у смт. Дівички
  Перше заняття з тактичної підготовки у польових умовах курсанти військового гуманітарно-лінгвістичного факультету здійснили 19 січня. У прекрасний зимовий день Водохреща першокурсники практично відпрацьовували поставлені командирами тактичні завдання. Курсанти із запалом та інтересом збагачували військовий вишкіл, загартовуючись і готуючись до виконання подальших наказів. 
 Для традиційного святкування Водохреща,після практичних відпрацювань  на тактичному полі, збереглися сили і наснага, у деяких  курсантів та офіцерів для  занурення  у крижану ополонку. Наших курсантів привітав зі святом отець Димитрій Волошин зі Свято  - Миколаївського Храму УПЦ Київського патріархату.

 Враження від польового заняття у офіцерів та курсантів лише позитивні і вони з нетерпінням очікують подальших маршів і практичних занять.   
Завтра на них чекає відпрацювання практичних навичок з тактичної медицини від ГО "44 - навчальний центр"

Фотографії