Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Майбутні офіцери запасу проходять практичну підготовку

У період з 1 по 21 липня цього року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка були проведені комплексні практичні заняття з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

ТВО начальника факультету військової підготовки полковник Віктор Добровольський зазначив, що в процесі проведення комплексних практичних занять громадяни вдосконалювали вміння та практичні навички із загальновійськової підготовки.

На практичних заняттях з вогневої підготовки,  проведених на базі 169-го навчального центру Сухопутних військ, громадяни виконали вправи навчальних стрільб зі стрілецької зброї та вправу з метання навчально-імітаційної гранати. До проведення занять залучались провідні фахівці факультету військової підготовки Військового інституту та офіцери навчального центру, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Командир 169-го навчального центру полковник Віктор Ніколюк зазначив, що заняття були організовані і проведені на належному рівні, а майбутні офіцери запасу показали достатній рівень підготовки.

Фотографії