Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

01 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори зі студентами

01 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися комплексні практичні заняття з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

Майбутніх офіцерів держава готує для кадрового забезпечення Збройних Сил України, військових формувань та інших силових структур. Разом з тим, громадян готують з метою належного виконання військового обов’язку в запасі у мирний час та обов’язків військової служби необхідних у воєнний час.

ТВО начальника факультету військової підготовки полковник Віктор Добровольський зазначив, що головне завдання комплексних практичних занять – поглиблення знань майбутніх офіцерів із загальновійськової підготовки та прищеплення їм відповідних практичних навичок. Однією з особливостей навчання є урахування військового досвіду набутого на сході нашої держави, а також досвіду війн, локальних конфліктів та військових навчань.

До занять залучаються провідні фахівці факультету військової підготовки Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та офіцери військових, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Фотографії