Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військовий інститут відкрив двері для офіцерів запасу

Відповідно до наказу Міністра оборони від 30 травня 2017 року №300 та директиви Генерального штабу ЗС України від 31 травня 2017 року № Д-5, в Україні проведений перший призов офіцерів запасу на військову службу за призовом.

До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибуло 62 офіцери, які призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу для тримісячної підготовки за спеціальностями «психологія», «переклад» та «топогеодезичне забезпечення».

Збори офіцерів традиційно розпочалися із переодягання у військовий однострій, знайомство з особовим складом та інструктивних занять керівництва Військового інституту.

Тож офіцери групи психолого-педагогічного забезпечення підготовки військових фахівців провели анкетування щодо вивчення соціально-демографічних даних прибулих офіцерів.

«Офіцери запасу проявили неабияку мотивацію до подальшого проходження військової служби та налаштовані на продуктивну працю і високі результати навчання,» - зазначила начальник групи психолого-педагогічного забезпечення підготовки військових фахівців – соціальний психолог майор Юлія Тюріна.

Під час інструктивних занять офіцерів поінформували про всі належні види забезпечення, зокрема про фінансове, яке вони будуть отримувати під час проходження курсів. Як зазначив помічник начальника Військового інституту – начальник фінансово-економічної служби майор Владислав Роллер під час навчання всі офіцери отримають грошове забезпечення в повному обсязі.

Виконуючий обов’язки начальника Військового інституту генерал-майор Ігор Толок наголосив, що всі офіцери запасу, які прибули на навчання, будуть забезпечені всім необхідним згідно встановлених норм.

Після проходження тримісячної підготовки на курсах офіцери будуть розподілені по небойовим військовим частинам для подальшого проходження військової служби.

Фотографії