Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті стартувала екзаменаційна комісія

20 червня у Військовому інституті розпочала роботу екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти за освітнім рівнем «бакалавр» зі спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Геоінформаційні системи і технології».

За традицією до складу екзаменаційної комісії ввійшли представники замовників, а саме Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, Департаменту фінансів Міністерства оборони України, Юридичного департаменту Міністерства оборони України, науковці та науково-педагогічні працівники Університету.

Під час організаційного засідання екзаменаційної комісії заступник начальника ВІКНУ з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик поінформував членів ЕК про виконання здобувачами вищої освіти освітньо-професійних програм підготовки військових фахівців, засвідчуючи їхню готовність до атестації.

Голова екзаменаційної комісії начальник відділу організації топогеодезичного виробництва – заступник начальника Центрального управління воєнно-топографічного та навігації Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України полковник Сергій Прищепа під час організаційного засідання ЕК наголосив на важливості об’єктивної та якісної оцінки знань, вмінь та компетентностей курсантів. А майбутнім бакалаврам побажав успіхів у захисті своїх здобутків. 

Фотографії