Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військові жартують

У Червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка 1 червня відбувся фінал ліги КВН університету. Що таке справжня військова кмітливість та дотепність показала команда КВН Військового інституту «Своя атмосфера».

Весь сезон команда вражала вболівальників своєю творчістю, як авторськими так і акторськими здібностями. І, сказати чесно, старання були не марними. Команда здобула прихильність журі та любов публіки.

У фіналі «Своя Атмосфера» змагалася за кубок ректора та посіла почесне друге місце серед п’яти команд.

 «Військові нарешті змусили мене посміхнутися,» - зізнався Ігор Френкель, член журі та ведучий на «Радіо-Енерджі», а Андрій Джиджула  вніс «Свою атмосферу» до свого списку фаворитів гри.  

 «Це був дійсно «зривний» фінал, - поділився враженнями капітан команди, курсант п’ятого  курсу,  Олександр Бондар, - сьогодні команди показали якісну гру, сучасний гумор та інтелект. І я радий, що наша команда в списку лідерів, адже ми заслуговуємо на це. Велика подяка нашим вболівальникам, адже коли ти на сцені, дуже важливу отримувати віддачу від залу, знати, що там всі свої. Це додає впевненості.»

«Ця гра запам’ятається надовго, особливо нам, п’ятикурсникам, - зазначив Денис Терехов, член команди та екс-капітан команди, - це не аби який досвід і заряд позитивних емоцій.»

Варто зазначити, що в історії ліги КВН КНУ Військовий інститут уже залишив свій відбиток, коли команда «Універсанти» виборола кубок ректора в 2010 році.

Євгенія Пугач, курсант ВІКНУ

Фотографії