Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ на курсах підвищення кваліфікації фахівців із навігаційного забезпечення військових частин та підрозділів відбувся черговий випуск

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 21.01.13 по 16.02.13  проводились курси підвищення кваліфікації офіцерів із питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України.

Свою кваліфікацію підвищили та отримали відповідні свідоцтва 20 офіцерів, які представляли всі види Збройних Сил України, Генеральний Штаб, Національний університет оборони Збройних Сил України та Головне управління розвідки.

Метою навчання було набуття та поглиблення знань із питань навігаційного забезпечення бойової підготовки та бойового застосування батальйону (дивізіону) в сучасному загальновійськовому (протиповітряному) бою, набуття практичних навичок щодо навігаційного забезпечення батальйону (дивізіону) при виконанні поставлених бойових та миротворчих завдань.

Навчання проведено згідно з Планом-програмою курсів підвищення кваліфікації фахівців із навігаційного забезпечення військових частин та підрозділів Збройних Сил України, яка розрахована на 216 годин.

У викладанні матеріалу брали участь найбільш досвідчені вчені та викладачі ВІКНУ.

Заняття проводились на високому методичному рівні, на сучасній навчально-матеріальній базі Військового інституту (спеціалізований комп’ютерний клас із програмним забезпеченням та виходом до мережі INTERNET), що дало змогу слухачам курсів найбільш повно та якісно засвоїти матеріал.

За підсумками проведеного 16.02.13 тестування кращі знання показали: полковник Олексій Федченко, підполковник Олександр Резуненко та майор Володимир Червяков, які були нагороджені грамотами начальника Військового інституту.

Фотографії