Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Воїни-миротворці

29 травня щорічно відзначається Міжнародний День миротворця. Україна також вшановує своїх вояків, які дбають про мир на чужих землях. Протягом останніх років кількість миротворців ООН збільшується майже вдвічі щорічно. Участь у миротворчій діяльності військовослужбовців є виваженим кроком до збереження миру та цілісності на всій планеті. Бездоганне виконання завдань, мужність і високий професіоналізм українських миротворців сьогодні дають надію сотням тисяч людей на щасливе майбутнє, забезпечують їх мирне життя.

У Військовому інституті Київського національного університету  імені Тараса  Шевченка проходять військову службу офіцери, які брали участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки. Це начальник кафедри військового перекладу та спеціальної мовної підготовки полковник Лісовський Володимир Миколайович (місія ООН в Ефіопії з 2000- 2003 рік та в Грузії у 2007 році ) та підполковник Антонюк Віталій Віталійович (місія ООН у Судані з 2008-2009 рік).

Вітаємо Вас з міжнародним днем миротворця, незважаючи на складні умови і ризик, Ви з честю та гідністю виконували свою благородну місію у гарячих точках планети. Дякуємо за Ваш високий професіоналізм та відданість справі забезпечення миру на землі. Бажаємо вам щастя, здоров’я і мирного неба над головою!

Курсант:

416 ж групи

Костіна Анна