Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Києві відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з боксу серед юніорів та юніорок на честь Героїв Оборони України

Офіцери та курсанти Військового інституту взяли участь у відкритті турніру, оскільки військові також приймали участь в обороні Києва на початку повномасштабного вторгнення. Тож майбутні офіцери напередодні турніру підтримали юніорів. Водночас, музичний супровід оркестру Військового інституту додав події урочистості, наповнюючи атмосферу змагань високим духом та патріотизмом. 

 

Турнір став справжнім святом для юних боксерів, адже були створені всі належні умови для тренувань та проведення поєдинків  . 

Серед почесних гостей були присутні представники Федерації боксу України, Міністерства молоді та спорту, Військового інституту Київського національного університету імені Шевченка, воїни ЗСУ та інші відомі українські спортивні функціонери.

 

Цей турнір для боксерів - можливість виконати норматив «Кандидат у майстри спорту» з боксу, тож бажаємо кожному досягти своєї мети, продемонструвати найкращі якості та взаємоповаги одне до одного. Кожен з вас - майбутнє країни! 

Фотографії