Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту взяли участь у благодійному балу

Захід об’єднав студентську молодь Київський національний університет імені Тараса Шевченка, військових і просто небайдужих людей. На балу відвідувачі мали можливість стати благодійниками, долучившись до збору коштів на потреби ЗС України. 

Захід відбувся у Жовтневому палаці, до якого долучились  30 курсантів військового вишу. 

 

Розвиток творчого потенціалу курсантів - важлива складова виховання майбутніх офіцерів. Участь у подібних заходах допомагає молодим військовослужбовцям розвивати навички спілкування з різними соціальними групами та підтримувати дух товариства. А також сприяє формуванню гідності, дисципліни та патріотизму.

 

Королем цього заходу став першокурсник Дмитро, який вражав усіх своїм вмінням створювати приємну атмосферу. Його приклад став стимулом іншим, до активної участі у благодійних заходах та розвитку культури спілкування серед молоді, підштовхуючи їх до активної участі у соціально значущих заходах.

 

Участь в щорічному балу набуває визначального значення у процесі формування  згуртованості. У час повномасштабної війни такі заходи дозволяють залучити якомога більше людей до фінансової підтримки війська. Благодійні події стають демонстрацією культурних цінностей та світоглядних ідеалів учасників, а волонтерські ініціативи в їхніх межах відображають активну громадянську позицію її учасників. 

Фотографії