Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

16 лютого – День Військового журналіста

З цієї нагоди у Військовому інституті відбулись заходи.  

Курсанти, офіцери та працівники ЗСУ вшанували пам’ять  загиблих українських воїнів та військових журналістів. А також приєднались  до спільної молитви за мирне життя та Перемогу України в російсько-українській війні у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі.

 

Архієпископ Агапіт відзначив кращих військових журналістів церковними нагородами та передав привітання від митрополита Київського і всієї України Епіфанія. 

 

Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко привітав і нагородив подяками, грамотами та цінними подарунками офіцерів, працівників ЗС України та курсантів, які навчаються за спеціальністю «Військова журналістика». Привітати військових журналістів завітав начальник управління преси та інформації МОУ лейтенант Ілларіон Павлюк та ВО директора навчально-наукового інституту журналістики КНУ Віталій Корнєєв.

 

«Від самого початку повномасштабної війни, завдяки військовим журналістам вдалося зафіксувати важливі факти, страшенні жахіття, події, емоції та обличчя людей, які у цей нелегкий час пишуть історію нашої країни і нашої героїчної боротьби», - сказав бригадний генерал Анатолій Шевченко.

 

Ми маємо пам’ятати про ціну правди, як тяжко вона здобувається. 

 

Фотографії