Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті відбулись заходи з нагоди 26-ої річниці з Дня заснування ВІКНУ

«Ми вступаємо в другу чверть століття з Дня створення Військового інституту. Цього року ми здійснили ребрендинг символіки нашого вишу. Символи та сенси, які несе в собі нова символіка стали ще одним кроком до вдосконалення та майбутнього розвитку нашого інституту», - зазначив бригадний генерал Анатолій Шевченко.

 

Під час заходу військовослужбовці та працівники ЗС України були нагороджені грамотами, подяками, цінними подарунками і державними нагородами за напрямками роботи: у сфері освіти, науки, спорту, духовенства, загальновійськової підготовки, морально-психологічного та логістичного забезпечення.

На заходах були присутні шановні гості: Ректор КНУ Володимир Бугров, начальник управління преси та інформації МОУ лейтенант Ілларіон Павлюк, Проректор з наукової роботи КНУ Ганна Толстанова, Проректорка з науково-педагогічної роботи, перспектианого розвитку та інфраструктури КНУ Лариса Сохатюк, Директор Центру спеціальної підготовки «Аскольд» Юрій Подлєсний, волонтерка Гуля Поготова, Архієпископ Агапіт, протоієрей Михайло Омелян, священники Степан Алмест та Орест Жигало, які передали привітання від митрополита Київського і всієї України Епіфанія та запросили усіх до спільної молитви.

 

Наприкінці заходу позитивні емоції та музичне привітання подарувала військовим запальна українська співачка Світлана Тарабарова разом із оркестром Військового інституту.

 

Ми продовжуємо писати нашу історію. Дякуємо кожному та кожній, хто працює та проходить службу в стінах нашого славетного навчального закладу!

 

Дякуємо за допомогу в організації заходу Вікторії Хавронюк з компанії Diplomat Event Agency, компанії  FRANZ AUDIO, «Strumer Production» та ведучому Олексію Скрименко. 

Фотографії