Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Слухачі Військового інституту спеціальності «Геодезія та землеустрій» здобувають нові знання та вдосконалюють навички з управління БПЛА.

Як відомо, дрони – очі військовослужбовців у війні сьогодення. Саме тому, дуже важливим є аспект їх застосування у підготовці майбутніх фахівців.  

Безпілотний комплекс для проведення аерофотозйомки, дослідження територій та розвідки дозволяє підготувати курсантів – майбутніх випускників до виконання спеціальних завдань з геопросторової підтримки військ у мирний та воєнний час. 

 

Слухачі опановують та на практиці відпрацьовували теоретичні знання з підготовки та завантаження геопросторової основи в системі управління тактичного рівня “Кропива”. Крім того, вирішення кадастрових задач з реєстрації та упорядкування обліку земель оборони, планування та аерофотозйомки території для створення фотодокументів, фотограмметричної обробки даних дистанційного зондування Землі, проведення дешифрування, а також виконання робіт щодо оперативного оновлення. 

 

Військовослужбовці ВІКНУ продовжують навчатись, вдосконалювати та узагальнювати свої навички із застосуванням сучасних технологій.

Фотографії