Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З картою та компасом!

  З 25 по 28 травня на базі Національної академії сухопутних військ відбулися змагання Збройних Сил України серед вищих військових навчальних закладів зі спортивного орієнтування. До участі в ній долучилися найкращі курсанти-спортсмени нашого інституту.

  Кожного дня учасники випробовували себе на міцність і витривалість, долаючи різні дистанції: довгу – довжиною в 5,3 км, середню – 4,3 км, та естафетну дистанцію в 1,5 км. Наші курсанти запевняють, що докладали максимум зусиль для успіху команди. Старання були не марними – спортсмени Військового інституту прийшли третіми до фінішу в змаганнях на довгу дистанцію. 

  - Для мене це перший досвід участі в таких змаганнях, - ділиться враженнями курсантка Любов Богданова, - Результатом я задоволена. Приємно усвідомлювати, що твої старання – це спільний крок команди у напрямку до перемоги. 

  Викладачі кафедри фізичної підготовки налаштовують команду на наступні змагання і запевняють, що змагання зі спортивного орієнтування не тільки тренують витривалість і швидкість, a й розвивають критичне мислення й логіку. 

Фотографії