Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Боротьба за «Кубок пам‘яті Ігоря Павлова»

  Команда Військового інституту взяла участь у турнірі з міні-футболу «Кубок пам‘яті Ігоря Павлова». Змагання проходили 28 травня у спортивному залі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

  Серед учасників були присутні 4 команди: Національного авіаційного університету, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, Інституту спеціального зв‘язку та захисту інформації.

  Турнір пройшов у запеклій, безкомпромісній боротьбі, кожний матч тримав у напрузі, як вболівальників так і тренерів команд. Слід відзначити, що рівень підготовки всіх команд учасників (технічний, тактичний, фізичний) доволі високий та приблизно однаковий, тому відчайдушна боротьба велась за кожний клаптик футбольного поля, кожний забитий м’яч.

  «Запорукою успіху стала воля до перемоги моєї команди, їх бойовий дух та запал в очах! Я звичайно, дуже хвилювався, але я не дав волю емоціям, адже це могло дезорганізувати їх», - поділився своїми враженнями Максим Підопригора.

   Наша команда стала бронзовим призером «Кубка пам‘яті Ігоря Павлова».

А також курсант Євеній Мамзін був нагороджений  кубком "Кращий бомбардир" турніру.

  Додатково був нагороджений грамотою  начальник факультету  післядипломної освіти Віктор Добровольський за безцінний внесок у розвиток футбольного рівня Військового інституту.

  

   Бажаємо успіху та нових звершень спортсменам!

 

Катерина Козлова та Тетяна Головатюк

Фотографії