Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка

23 квітня 2021 року у Військовому інституті відбулося  проведення пленарного засідання всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів і студентів «Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка».

Поряд з науково-педагогічними працівниками, науковцями, курсантами Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на конференції були представники інших установ сектору безпеки України.

З доповідями виступили: капітан юстиції ад’юнкт ВІКНУ Денис Севост’яненко на тему “Актуальні проблеми правового регулювання міжнародних передач товарів військового призначення та подвійного використання”, капітан ад’юнкт ВІКНУ Ангеліка Ділай на тему “Тенденції підготовки фахівців із комунікацій у системі національної безпеки держави” та капітан ад’юнкт ВІКНУ Олесь Коваль на тему “Людський потенціал в контексті впливу навколишнього середовища на тривалість життя населення та його здоров’я”.

Під час доповіді стосовно людського потенціалу, капітан Олесь Коваль розкрив значущість дослідження у напрямку фінансового забезпечення процесів, які мінімізують вкрай негативний вплив навколишнього середовища на здоров’я людини та покращать рівень медичного забезпечення в Україні. Важливість теми полягає в тому, що вищезазначені показники прямо впливають на показник індексу розвитку людського потенціалу. 

Результати конференції були опубліковані та висвітлені на офіційному сайті Військового інституту.

Фотографії