Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ взяли участь у міжнародній конференції “SECOSAFT 2021”

Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка стали учасниками 26-ї міжнародної студентської онлайн-конференції “SECOSAFT 2021”, яка була організована Академією Сухопутних військ «Нікола Бальческу» в місті Сібіу, Румунія.

“SECOSAFT 2021” дозволяє розширити спілкування між студентами та курсантами різних країн. І для курсантів ВІКНУ це корисний досвід.

Під час проведення “SECOSAFT 2021” курсанти готували наукові статті українською мовою  та перекладали їх на англійську мову. Тематика робіт охопила широкий спектр наукових досліджень. Курсанти працювали за темами: «Маніпулятивні технології та інші засоби впливу на свідомість українців», «Служби зав’язків з громадськістю у військових частинах Збройних Сил України», «Використання технік запам’ятовування як ефективного методу вивчення мови», «Правове регулювання фінансово-господарської діяльності у Збройних Силах України», «Впровадження досвіду країн-членів НАТО в оборонному плануванні Збройних Силах України» та «Гуманітарна Інтервенція в міжнародних відносинах та міжнародному праві».

Роботи наших курсантів були  успішно прийняті румунською академією. В онлайн-форматі курсанти комунікували з питань проблематики сучасної військової науки та обмінювались досвідом проходження військової служби.

Учасниця міжнародної конференції - майбутній військовий журналіст Анна Гудзь поділилася власними враженнями: “Для мене - це був виклик гідно представити нашу країну. Для мене новими стали теми досліджень курсантів з Румунії. Зокрема, про підхід до штучного інтелекту, загрози гібридної війни й ведення бойових дій у гірській місцевості. Виступ у науковому середовищі мотивує ставати кращими”.

Фотографії