Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Вдалий старт нового бігового сезону.

 

​Нещодавно в місті Києві проходив чемпіонат з легкої атлетики на першість міста, в якому курсант Анатолій Тонконоженко зайняв друге місце. 

​Зимові морози не перешкода для мотивованих спортсменів, впевнений хлопець, навпаки, це сприятливі умови для гартування тіла і духу. 

​- До Чемпіонату готувався наполегливо, - розповідає Анатолій, - Навіть проходячи військове стажування, я знаходив час для улюбленої справи – бігу. 

Бігав по снігу в мороз і відлигу, намагаючись побити власні рекорди. A коли настав час «Х» - виступ на Чемпіонаті з легкої атлетики – показав чого досягнув завдяки своїй наполегливості і вправності.

​- Я трохи засмучений, що не взяв першість. Хоча з іншого боку, мені є куди рости. Інакше кажучи, я маю мету - зайняти перше місце, і я докладу всіх зусиль, щоб її досягти. 

​Викладачі кафедри фізичного виховання і спорту ставлять Анатолія в приклад своїм вихованцям, і наголошують, що самомотивація, бойовий дух і постійні тренування допомагають долати будь-які перепони, чи то снігові замети, чи то дистанцію в 3 кілометри. 

Євгенія Пугач

Фотографії