Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КУРСОВА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У ВІКНУ

    У ВІКНУ розпочали роботу щорічні курси підвищення кваліфікації з питань морально-психологічного забезпечення для фахівців відповідних структур військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування  Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. Програмою курсів передбачено вивчення актуальних питань з теорії і практики морально-психологічного впливу на особовий склад, особливостей планування, організації та управління морально-психологічним забезпеченням у ротах (батальйонах) в умовах бойових дій відповідно до чинних керівних документів, обмін досвідом практичної діяльності тощо.
    До проведення занять залучені досвідчені науково-педагогічні працівники кафедр військової політології та військової психології. Серед них: кандидат політичних наук, доцент, учасник бойових дій полковник Сергій Сірий, кандидат психологічних наук, учасник бойових дій полковник Наталія Мась, кандидат політичних наук, учасник бойових дій підполковник Олександр Джус, кандидат психологічних наук, учасник бойових дій підполковник Наталія Сторожук, кандидат історичних наук, доцент полковник у відставці Віктор Безбах, кандидат політичних наук, доцент полковник у запасі Вячеслав Кирик, старший викладач підполковник у відставці Іван Первак та інші.                   
    Після закінчення курсів слухачі, які успішно складуть випускний комплексний екзамен, отримають відповідні сертифікати, що засвідчать їх спроможність на новому рівні виконувати функціональні обов’язки в структурах морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України.       

Фотографії