Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначає свою 23 річницю

Сьогодні 21 січня Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначає свою 23 річницю. Нині він є військовим навчальним підрозділом закладу вищої освіти України, який готує висококваліфікованих фахівців для Збройних Сил та інших військових формувань України.

Вітаючи особовий склад зі святом, начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок подякував науково-педагогічному складу, офіцерам, працівникам, ветеранам і курсантам за старанне та бездоганне виконання службових обов’язків. Побажав і надалі розвиватися, втілюючи в життя нові проєкти для гідного виконання поставлених завдань у справі підготовки висококваліфікованих фахівців та виховання молодих офіцерів.

З нагоди  свята від Командування Сухопутних військ Збройних Сил України привітав особовий склад Військового інституту начальник штабу - заступник Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Ігор ТАНЦЮРА, який відзначив вагомий внесок колективу інституту у підготовку висококваліфікованих фахівців, а також заохотив особовий склад цінними подарунками, грамотами та подяками від Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. 

 

Фотографії