Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ

 

Сьогодні відбулося підведення підсумків щодо проведення атестації здобувачів вищої освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2020 році. За результатами роботи підкомісій зміст та організація навчання курсантів за кожною спеціальністю відповідає призначенню випускників відповідно до вимог освітньо-професійних програм підготовки.

У ході атестації оцінено більше сотні курсантів, 30 випускників отримали диплом з відзнакою та 1 випускник виконав вимоги на отримання диплому з відзнакою та нагородження золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»,- зазначив Голова Екзаменаційної комісії полковник Василь Кливець.

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжив він, - стан та організація освітнього процесу відповідають встановленим вимогам, морально-психологічний стан та організація курсантів, досвід і кваліфікація керівного та науково-педагогічного складу, стан матеріально-технічної бази дозволяє виконувати покладені завдання за призначенням. Випускники 2020 року відповідають вимогам професійних стандартів, успішно виконали вимоги Освітньо-професійних програм підготовки, пройшли атестацію за освітнім ступенем «магістр», отримали відповідні кваліфікації та готові до проходження військової служби на офіцерських посадах.

Фотографії