Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Випускники-відмінники підтверджують високий рівень знань отриманих у виші
З 11 по 22 серпня 2017 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка працює Екзаменаційна комісія на чолі з головою – заступником начальника Центрального управління воєнно-топографічного та навігації Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України полковником Сергієм Прищепою. Цьо..
[ читати далі ]
Вдосконалення практичної складової підготовки курсантів – випробовування бронею
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 9 по 30 серпня вдосконалюють практичну складову підготовки військових фахівців за військово-обліковою спеціальністю «Головний сержант механізованого взводу» в 169-му Навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України. Вже на початку практ..
[ читати далі ]
Курсанти-першокурсники ВІКНУ здобувають практичні навички на полігоні
Курсанти 1-го курсу 2017 року набору Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбули на польовий вихід, в ході якого опановуватимуть програму Первинної військово-професійної підготовки, так званий курс молодого бійця. Напередодні ТВО начальника Військового інституту генерал-майор Ігор Толок поставив конкрет..
[ читати далі ]
МАЙБУТНІ ОФІЦЕРИ ВІДБУЛИ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОЛІГОН
На базі Військового інституту продовжуються навчальні збори з громадянамиУкраїни за програмою підготовки офіцерів-запасу. Під керівництвом командування зборів, досвідчених науково-педагогічних працівників та командирів підрозділів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, у тому числі й бойовий досвід підрозді..
[ читати далі ]
ЯКІСТЬ НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ ВИЗНАЧАЄ ЗБІЛЬШЕННЯ ОБСЯГІВ ПІДГОТОВКИ
Останнім часом все більше і більше зміцнюються науково-педагогічні та ділові контакти між Військовим інститутом Київського національного університету імені Тараса Шевченка і представниками військової освіти Китайської Народної Республіки. Здавалося б, лише місяць минув із дня випуску офіцерів Народно-Визвольної Армії Китаю, а вони знов приїхали до..
[ читати далі ]
Шановні колеги! Сьогодні, 2 серпня, ми відзначаємо День високомобільних десантних військ Збройних Сил України.
Сьогодні, 2 серпня, ми відзначаємо День високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Мені приємно, що у нашому військовому колективі, серед молодого поповнення та випускників є військовослужбовці, які проходили військову службу у «крилатій піхоті». Ви – еліта нашого війська. Ви там, де найскладніше! Ви витримуєте там, де..
[ читати далі ]
Першокурсники Військового інституту відбули на свій перший польовий вихід
У Військовому інституту розпочалася первинна військово-професійна підготовка для юнаків та дівчат, які цьогоріч вступили до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Польовий вихід проходитиме на базі військової частини В0849 села Великополовецьке. Для першокурсників це стане першим знайомством із військовою..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
24 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори з громадянами України, за програмою підготовки офіцерів запасу. Це останній етап на шляху до отримання первинного офіцерського звання. Майбутніх офіцерів держава готує для кадрового забезпечення Збройних Сил України, військових формувань та інших силових структур. Разом з тим, г..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ вшанували подвиг Богданівського полку
26 липня курсанти Військового інституту Київського національного університету вшанували пам’ять полеглих 100 років тому вояків 1-го українського полку імені Богдана Хмельницького. Воїни першого полку відродженої української армії боролися за незалежність Української держави. Тому, сформовані на добровільних засадах, брали участь у збройному ..
[ читати далі ]
Перші польові збори
Курсанти першого курсу проходять щорічні польові збори для отримання практичних навичок з курсу "Стрілець механізованого взводу". Це перше серйозне випробування для тих, хто поступав в інститут після закінчення школи. Тому з великим інтересом першокурсники засвоюють нові військові знання, відпрацьовують практичні задачі. Цікаво і пізнавально все &m..
[ читати далі ]