Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Офіцери та курсанти Військового інституту взяли участь у тренінгу «Сучасні геоінформаційні технології»
Відповідно до розпорядження ТВО начальника Генерального штабу ЗС України, з метою практичного ознайомлення із новітніми засобами та технологіями в галузі геодезії, картографії, дистанційного зондування, які можуть застосовуватися в сфері оборони 14 грудня 2017 року представниками Навігаційно-геодезичного центру був проведений тренінг «Сучасні..
[ читати далі ]
«КОНТРАТАКА» - під такою назвою пройшла лекція, яку провели представники Південнокорейського інституту розвитку інтелекту.
У рамках міжнародної співпраці представники Південнокорейського інституту розвитку інтелекту, зокрема Кім Кісунг, Пак Сунгсу та Лі Сунгджеон відвідали Військовий інститут 13 грудня 2017 року. Метаю візиту було проведення ознайомчої лекції громадською організацією “Всеукраїнський інститут розвитку інтелекту” за участю представників Півде..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся черговий випуск курсів підвищення кваліфікації
12 грудня у Військовому інституті відбувся випуск курсів підвищення кваліфікації офіцерів за напрямом діяльності цивільно-військового співробітництва. Метою проведення курсів підвищення кваліфікації офіцерів за напрямом діяльності цивільно-військового співробітництва є набуття слухачами актуальних знань законодавства та інших нормативно-правових ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбулась зустріч із представниками Сполучених Штатів Америки
11 грудня У Військовому інституті відбулась зустріч із представниками Сполучених Штатів Америки. Метою зустрічі було обговорення питань подальшого співробітництва, зокрема: ознайомлення із навчальним процесом, поглиблення співпраці у сфері науково-освітнього партнерства між Україною та США у рамках розбудови системи стратегічних комунікацій у Мініс..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України
З нагоди Дня Збройних Сил України відбулися урочистості, на яких були присутні ветерани, учасники бойових дій, учасники АТО, командування інституту та особовий склад. Розпочався захід із включення вітального слова Міністра оборони України та Начальника Генерального штаба. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник начальника Військово..
[ читати далі ]
ВІТАЄМО переможців чемпіонату Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка з гирьового спорту!
02 грудня 2017 року у приміщенні спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка була проведена першість Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка з гирьового спорту. У змаганнях узяли участь більше ніж 90 курсантів. У командному заліку перемогу здобула команда Військового факультету фінансів і права. Збірна ..
[ читати далі ]
Роль та місце морально-психологічного забезпечення в системі всебічного забезпечення підготовки та застосування Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулось цільове інформування на тему на тему: «Роль та місце морально-психологічного забезпечення в системі всебічного забезпечення підготовки та застосування Збройних Сил України. Завдання щодо організації морально-психологічного забезпечення підготовки та..
[ читати далі ]
Навчаючи виховуємо
В рамках проведення Тижня пам’яті жертв голодомору і політичних репресій професором кафедри військової психології та політології Військового інституту Національного університету імені Тараса Шевченка Вячеславом Кириком було організовано участь курсантів у науково-практичній конференції «Проблеми дослідження Голодомору у ХХІ ст.: цифри,..
[ читати далі ]
Психологічна підготовка майбутніх офіцерів
Адекватною реакцією на виклики сьогодення, обумовлені необхідністю ґрунтовної психологічної підготовки майбутніх офіцерів до роботи з підлеглими, набуття ними умінь здійснювати психологічний супровід службово-бойової діяльності, стало проведення інструкторсько-методичного заняття з курсантами випускного курсу інституту, які готуються за напрямком &..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ МОУ ЗА УЧАСТІ СЛУХАЧІВ КУРСІВ ТА КУРСАНТІВ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
30 листопада 2017 року в клубі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відповідно до Плану проведення навчальних занять із замовником на 2017-2018 навчальний рік під керівництвом директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковника Дяченка С.В. були проведені заняття зі спеціальної підготовки із залу..
[ читати далі ]