Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


До Військового інституту завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької республіки в Україні пан Марек Шафін та військовий аташе при Посольстві Словацької республіки в Україні пан Іво Федорко.
Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко ознайомив іноземну делегацію зі структурою ВІКНУ, унікальними спеціальностями, підготовку за якими здійснює навчальний заклад та процес впровадження у систему навчання стандартів країн-членів НАТО. Гості були приємно здивовані переліком та результатом підготовки спеціалістів, яких ..
[ читати далі ]
Сьогодні священники Православної Церкви України та капелан вишу отець Сергій Дмитрієв благословили керівництво й співробітників Військового інституту та окропили освяченою Йорданською водою
Священнослужителі підкреслили, що освячена вода – не чарівна, але має благодатні (насамперед, для духа людини) властивості для тих, хто з вірою її приймає. І побажали Божого благословіння у великій справі – вихованні наших курсантів, які за покликом серця готуються стати захисниками Батьківщини. Тож з Богом до нашої Перемоги! Слава Укра..
[ читати далі ]
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка було підписано меморандум про багаторічну співпрацю між інститутом та провідною організацією з імплементації стандартів НАТО у психологічному напрямі NGO Community Self-Help (CSH) Community self-help ГО
З метою поглиблення і розвитку тісної, взаємовигідної співпраці, начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко та голова правління Віталій Харечко від імені громадської організації підписали меморандум. Це означає, що ми відкриваємо нові можливості для розвитку нашого навчального закладу, підвищення якості освіти та науки, а ..
[ читати далі ]
У Військовму інституті відбувся черговий випуск слухачів курсів іноземних мов
Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Анатолій Лойшин вручив свідоцтва про визначення рівня знання іноземної мови майже близько 50-ти військовослужбовцям, які виконали навчальну програму та успішно склали випускні іспити. «Ви маєте завжди прагнути кращого. Мова - це те, що вдосконалюється щоденно. Її обсяг..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту напередодні Різдва завітали зі святковим вертепом та подарунками до Спеціалізованого обласного будинку дитини у м. Біла Церква
«Дуже важливо зараз у молодого покоління виховувати етнічну українську приналежність, розповідати про традиції, звичаї, елементи відзначення різних свят. Саме це був основний поштовх до створення вертепу. Ну і звичайно ж, увагу ми вирішили приділити тим, кому її так не вистачає - діткам-сиротам та позбавленим батьківських прав», - розка..
[ читати далі ]
Різдвяний святвечір у ВІКНУ
Сьогодні, напередодні Різдва в Україні відзначають Різдвяний святвечір. Курсанти Військового інституту також зібрались за одним столом, як одна дружня родина, аби відзначити Святий вечір. Традиційно на столі була кутя та багато різноманітних страв. «Сьогодні наша велика українська родина зустрічає Різдво Христове! Дякуємо всім, хто сьогодні..
[ читати далі ]
22 грудня у Військовому інституті відбулося підведення підсумків спортивної та спортивно-масової роботи за перше півріччя навчального року, на якому відзначено факультети за першість у різних видах спорту
Курсанти були нагороджені за високі досягнення у міні-футболі, багатоборстві, гирьовому спорті, стрільбі з бойової зброї, армреслінгу, бойовому самбо та плавання. Почесним гостем заходу була відома українська легкоатлетка Олена Говорова, заслужений майстер спорту, бронзова призерка Чемпіонату світу, бронзова призерка Олімпійських ігор, яка спеціа..
[ читати далі ]
У Військовому інституті мобілізовані військовослужбовці Навчального батальйону резерву офіцерського складу післядипломної освіти склали присягу на вірність українському народові
Ця присяга - символ їхньої готовності стати оберегом свободи та незалежності нашої держави. В присутності своїх побратимів та командирів, лунали слова, які несуть у собі велику вагу: "Я, вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази кома..
[ читати далі ]
У Військовому інституті завершилися курси підвищення кваліфікації з питань правоохоронної діяльності у ЗС України
Підвищення кваліфікації офіцерів здійснювалося з метою підвищення професійних знань, умінь та навичок особами офіцерського складу Служби правопорядку з метою застосування їх у повсякденної діяльності. Навчальна план-програма містила чотири змістових модулі. Офіцери активно освоювали практичні навички та теоретичні знання з організаційно-правових з..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбулася презентація 2-ї збірки книги «Народні Герої України. Історії справжніх» Віолетти Кіртоки- української письменниці, громадської діячки та журналістки
Збірка містить три розділи та 45 історій про 45 людей — військових, волонтерів, медиків, журналістів, громадських діячів. Авторка поділилася своїми враженнями, розкриваючи життєві історії та подвиги тих, хто став героями нашої країни. Презентація змусила курсантів задуматися над сенсом героїзму та цінностями, за якими стоять наші захисники. ..
[ читати далі ]