Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Проведення заходів військово-патріотичного виховання та лекції щодо фактичного застосування Збройних Сил в ході проведення АТО на сході України
Сьогодні на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка було організовано проведення зустрічі між курсантами та представником 25-ої бригади десантно-штурмових військ ЗСУ, що безпосередньо брав участь у бойових діях на сході України. В рамках зустрічі обговорювались питання практичного застосування військ..
[ читати далі ]
Військово-патріотичне виховання молоді
На базі Військового інституту в рамках військово-патріотичного виховання молоді з учнями старших класів було проведено дводенні заняття. На заняттях учасники шкіл знайомились з вогнепальною зброєю, з методами ведення бою, надання першої медичної допомоги, із засобами захисту від засобів масового ураження, основам орієнтації на місцевості. Також бул..
[ читати далі ]
20 лютого в Україні - пам`ятний день, День Героїв Небесної Сотні.
Чотири роки тому, 18-20 лютого, в Києві відбулася одна з найтрагічніших подій в історії незалежної України – розстріл активістів Революції Гідності. Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка разом із спільнотою університету долучилися до тисяч українців, які в ці дні прийшли вшанувати подвиг Ге..
[ читати далі ]
Героям Небесної Сотні присвячується
У Військовому інституті пройшов захід де вшанували загиблих учасників Революції гідності. Зі словами скорботи та пам’яті до першокурсників звернувся заступник начальника Військового інституту з морально – психологічного забезпечення – полковник Сергій Мотика. Він закликав молодь звертатися до героїки минулого, поважати тих, хто в..
[ читати далі ]
Пішов з життя очільник кафедри військової підготовки Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 1970 по 1987 Папушин Павло Андрійович
16 лютого 2018 року на 91 році після хвороби пішов із життя полковник у відставці Папушин Павло Андрійович. Він прожив життя відповідального і чесного офіцера, достойного громадянина своєї держави. Народився Павло Андрійович 27 серпня 1927 року у с. Шагалово Коченівського району Новосибірської області. З 1944 року воював у Другій світовій війні ..
[ читати далі ]
В знаннях наша сила
У Військовому інституті відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних С..
[ читати далі ]
Розпочато курси іноземних мов
На базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на виконання наказу міністра оборони розпочались курси іноземних мов. Курси проводяться з метою організації мовної підготовки військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, які в подальшому братимуть участь у заходах міжнародного військового співроб..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту вшанували пам'ять загиблих у бою біля річки Трубіж
4 лютого 2016 року в Баришівському районі, неподалік залізничної стації с. Коржі з нагоди 99-ї річниці з дня героїчних боїв біля річки Трубіж курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували козаків Вороньківської, Бориспільської та Баришівської сотень Переяславського полку під командуванням Івана..
[ читати далі ]
У Військовому інституті розпочали роботу курси перепідготовки та підвищення кваліфікації
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочали роботу курси перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу та курси військової підготовки для сержантського складу з вищою освітою. Протягом трьох місяців слухачі поглиблюватимуть знання з питань психологічного діагностування, психоло..
[ читати далі ]
Випуск курсів підвищення кваліфікації
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації фахівців з питань вивчення військового законодавства та питань виявлення злочинів, інших правопорушень, проведення службових розслідувань. На протязі місяця слухачі поглиблювали знання законодавства та інших нор..
[ читати далі ]