Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали Шевченківський національний заповідник, що розташований в місті Каневі
Як умру, то поховайтеМене на могиліСеред степу широкогоНа Вкраїні милій,Щоб лани широкополі,І Дніпро, і кручіБуло видно, було чути,Як реве ревучий.(Тарас Шевченко) Тарас Шевченко – видатна особистість не лише для XIX століття, а й для будь-якого періоду новітньої української історії. Саме тому поет є символом боротьби волелюбного українського..
[ читати далі ]
Участь курсантів військового факультету фінансів і права ВІ КНУ у фестивалі «Армія очима дітей»
Курсанти військового факультету фінансів і права брали активну участь у фестивалі, який пройшов на території Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Організатором масштабного Всеукраїнського заходу, присвяченого 100-річчю заснування системи позашкільної освіти України, ст..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту стали переможцями та призерами Чемпіонату Світу з гирьового спорту
19 травня 2018 року у місті Гадяч було проведено Чемпіонат Світу з гирьового спорту серед юнаків та дівчат 2000 – 2002 року народження. У змаганнях брали участь курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка які входять до складу членів збірної команди України серед юнаків. В особистій першості чем..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту – учасники змагань з прикладного багатоборства
19 травня 2018 року на стадіоні КНУ імені Тараса Шевченка відбулися змагання з прикладного багатоборства пам`яті студента Інституту філології «кіборга» Святослава Горбенка. Честь Військового інституту захищали дві збірні команди: «ВІКНУ – Стандарт» (капітан Олег Стаднік) та «ВІКНУ – GOLD» (капітан Кос..
[ читати далі ]
День науки
19 травня 2018 року в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки. З цієї нагоди у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи. З вітальним словом до науковців звернувся заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Борис Попков,..
[ читати далі ]
Шановні науковці ВІКНУ! Щиро вітаємо вас з професійним святом – днем науки!
ШАНОВНІ НАУКОВЦІ ВІКНУ! Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем науки! Зичимо Вам здоров’я, великого особистого щастя, добра і наснаги, достатку, успіхів та плідної творчої праці, результати якої сприятимуть науково-технічному прогресу і економічному розвитку України! Командування Військового інституту Відповідно до Указу Прези..
[ читати далі ]
Співпраця з Федеральним відомством іноземних мов Федеративної Республіки Німеччина
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 14 по 18 травня проходить візит представників Федерального відомства іноземних мов. Програмою перебування передбачено відвідування культурних та історичних пам’яток м. Київ, робота в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шев..
[ читати далі ]
Життя присвячене роботі
В нашому інституті працює стільки прекрасних людей, які намагаються прикрасити життя оточуючих. Зверніть увагу на квітучі клумби, завжди начисто прибрані аудиторії. Зацікавившись господарчою частиною інституту, я познайомилась з людьми, які за багато років роботи стали невеличкою родиною, кожен з них готовий прийти на допомогу у скрутну хвилину, об..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту стали чемпіонами та призерами відкритого чемпіонату міста Бориспіль з гирьового спорту.
12 травня 2018 року у приміщенні спортивного комплексу бориспільській дитячо – юнацькій спортивній школі було проведено відкритий чемпіонат міста Бориспіль з гирьового спорту серед чоловіків та жінок. У змаганнях узяла участь команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Збірна команда Військового ..
[ читати далі ]
За честь, за волю, за нашу свободу!
І війна не війназакінчились словаІ країна німата жива ще, жива! Анатолій Хромов. Сімдесят три роки минуло з того часу, як відгриміли салюти на честь перемоги над лютим ворогом у найкривавіший війні ХХ століття. Курсанти військового інституту завжди пам`ятають про тих, хто стійко і хоробро захищали нашу Батьківщину, боролись за м..
[ читати далі ]