Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Викладачі кафедри військової журналістики провели тренінг для офіцерів СІМІК
На запрошення Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України викладачі кафедри військової журналістики ВІКНУ ім. Тараса Шевченка професор О.Клубань, доценти В.Король, Г.Любовець і Р.Савчук провели інтенсивний одноденний тренінг з глобальних комунікацій оборонного сектору для офіцерів СІМІК, котрі проходять курс підвищення ква..
[ читати далі ]
ГОЛОВНИЙ ЕКЗАМЕН РОКУ
У ВІКНУ продовжуються комплексні екзамени та захист атестаційних робіт у 2018 році(рівні вищої освіти «бакалавр», «магістр»). Зі слів заступника начальника інституту з навчальної роботи полковника Олега Прохорова їх прийом відбувається на належному організаційному рівні, голова екзаменаційної комісії полковник Василь Кливець..
[ читати далі ]
У Військовому інституті пройшла зустріч з делегацією Австрійської Республіки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з аташе з питань оборони при Посольстві Австрійської Республіки в Україні та начальником відділу перекладу та термінології Інституту іноземних мов національної академії оборони Австрійської Республіки. На зустрічі були присутні підполковник Максим ..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ виборола кубок ректора
Команда КВК Військового інституту "Своя атмосфера" стала переможцем Ліги КВК у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка У Києві 4 червня відбувся фінал кубку ректора серед команд Київського національного університету. На якому команда військового інституту показала найкращий результат і виборола почесне перше місце. За титул пе..
[ читати далі ]
ВІКНУ серед учасників щорічної виставки-презентації науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві»
5 червня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі, пройшла щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві». Організатором заходу є Київська міська державна адміністрація. Понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій представили свою продукцію..
[ читати далі ]
Представники науково-дослідного центру взяли участь у семінарі, присвяченому презентації дослідження "Індекс стійкості до дезінформації в Центральній та Східній Європі"
Представники науково-дослідного центру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Горячева Кіра Сергіївна та Соколіна Ольга Віталіївна, на запрошення Ради зовнішньої політики «Українська призма», взяли участь у презентації дослідження "Індекс стійкості до дезінформації в Центральній та Східній Євро..
[ читати далі ]
Участь військовослужбовців Військового інституту у конференції підкомітету Військової поліції Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету
В Одесі, на базі Південного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, триває конференція підкомітету Військової поліції Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування. Від Військового інституту у заході активну участь бере начал..
[ читати далі ]
Курси іноземних мов
На базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на виконання наказу міністра оборони закінчились курси іноземних мов. Курси проводились з метою організації мовної підготовки військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, які в подальшому братимуть участь у заходах міжнародного військового співроб..
[ читати далі ]
У Військовому інституті закінчилися курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів-психологів
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся випуск курсів підвищення кваліфікації офіцерів-психологів військових частин та підрозділів Збройних Сил України. Протягом трьох тижнів на базі кафедри військової психології та політології військового гуманітарно-лінгвістичного факультету офіцери-психологи м..
[ читати далі ]
Команда військового інституту стала бронзовим призером Чемпіонату Збройних Сил України серед вищих військових навчальних закладів зі спортивного орієнтування
У Харкові з 23 по 25 травня 2018 року пройшов чемпіонат Збройних Сил України серед вищих військових навчальних закладів зі спортивного орієнтування. Збірна команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка безпосередньо приймала у ньому активну участь. За чемпіонські титули змагалися 8 команд ВВНЗ. Всього у..
[ читати далі ]