Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У Військовому інституті завершились курси підвищення кваліфікації з питань інформування громадськості та взаємодії із медіа
Начальник управління звʼязків з громадськістю Збройних Сил України полковник Богдан Сеник наголосив на важливості проведення лекцій, дискурсів, обговорень для офіцерів звʼязків з громадськістю в умовах інформаційної війни. Очільник відомства також подякував кожному зі слухачів за активну участь у навчанні та наголосив на важливості налагоджених..
[ читати далі ]
Пʼятий випуск військових капеланів ВІКНУ
У будь-якій армії є два види зброї. Перший – це те, що можна виміряти і побачити: особовий склад, техніка, зброя. Але є ще один вид зброї, який залишається невидимим – це бойовий дух воїна. Його не можна побачити, але він є ключовим для успіху. Саме на капелана покладено завдання формувати та підтримувати цей дух, який надихає воїнів на..
[ читати далі ]
Підготовка курсантів ВІКНУ до чемпіонату ЗС України серед ВВНЗ з боксу
У спортивному клубі «Pototskyi fight club» відбувся відкритий ринг з боксу за участю представників сил оборони Київського військового гарнізону. На матчевих зустрічах були присутні представники: Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, Національної Поліції, 169 навчального центру ЗСУ, Військового інституту телекомунікацій та інф..
[ читати далі ]
Цікава зустріч
В рамках співпраці з замовником у Військовому інституті відбулась зустріч слухачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з заступником директора Департаменту – начальником управління планування бюджету Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковником Ростиславом Вітвіцьким та Євген..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся перший випуск офіцерів курсів підвищення кваліфікації з питань соціальної роботи у військових частинах
Під час вручення сертифікатів заступник начальника Військового інституту полковник Євген Бойко відзначив, що слухачі під час навчання отримали практичні навички з питань організації заходів соціального супроводу, поглибили свої знання в сфері законодавства України з питань соціального та правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей. В..
[ читати далі ]
Підписання Меморандуму
Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко, разом з представниками Центру дослідження Сил підтримки, підписали спільний Меморандум щодо співпраці та обміну досвідом. У рамках цієї співпраці передбачається обмін та аналіз інформації за спільними напрямами дослідження, підготовка наукових праць, видання наукових статей у фахо..
[ читати далі ]
Кіно заради перемоги: до військовослужбовців ВІКНУ завітали актори українського повнометражного кінофільму «Снайпер. Білий ворон»
Кінострічку продемонстрували в межах всеукраїнського туру "Кіно заради перемоги". Актори стрічки Марина Кошкіна, Роман Ясіновський та організатори благодійного проєкту Святослав Ризоль і Андрій Різоль особисто презентували фільм для військовослужбовців вишу. Гості поділились своїми переживаннями та відчуттями, під час зйомок картини, а також висл..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка взяли участь у змаганнях з рукопашного бою
Це був не лише захоплюючий спортивний захід, а й відчутне вшанування пам’яті тих, хто віддав життя, виконуючи свої обов’язки перед країною. Турнір присвячений памʼяті полеглим спецпризначенцям ГУР МОУ. У змаганнях також брали участь курсанти інших вищих військових навчальних закладів та збірні команди спортивних клубів рукопашного б..
[ читати далі ]
Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко провів нараду з офіцерським й сержантським складом та працівниками ЗС України
Нарада включала доповідь про обстановку в Україні та світі. Це було важливо для всіх присутніх, оскільки доповідь була про поточні події та виклики, з якими стикається наша країна. Розглянули питання навчального процесу у виші та довели зміни щодо нормативно-правових документів. Крім того, начальник вишу вручив офіцерам чергові військові звання ..
[ читати далі ]
Зустріч для військовослужбовців,які проходять курси підвищення кваліфікації у ВІКНУ
Для військовослужбовців, які проходять курси підвищення кваліфікації у Військовому інституті щодо питань соціальної роботи у військових частинах (підрозділах), була організована зустріч із Головою Екзаменаційної комісії, заступником директора Департаменту – начальником управління планування бюджету Департаменту фінансів Міністерства оборони ..
[ читати далі ]