Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Фіналіст студентського чемпіонату м. Києва з картингу – курсант ВІКНУ
В понеділок відбувся IV етап студентського чемпіонату Києва з картингу, в якому взяв участь курсант 5 курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Антон Желдаков. Майже 30 студентів змагались у картинг-центрі «Жага до швидкості». Напружена боротьба йшла за право вийти до фіналу. Були і пору..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ взяли участь у флешмобі в день 150-річчя Київського інституту музики ім. Р. Глієра
13 травня на Софійській площі відбувся флешмоб молоді, присвячений ювілею відомої «майстерні» творчих людей. У заході також брали участь курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. До хореографічної постановки долучилися півтисячі людей. Танцювали навіть ті, хто хореографією ніколи не займ..
[ читати далі ]
Офіцери ВІКНУ – призери XI Спартакіади структурних підрозділів Міністерства оборони України
Сьогодні, 12 травня, в спортивному комплексі Центрального спортивного клубу ЗС України розпочались змагання XI Спартакіади серед структурних підрозділів Міністерства оборони України. — Наші змагання розглядаються як етап підготовки до Спартакіади серед працівників Міністерства та інших центральних органів виконавчої влади, яка відбудеться у ..
[ читати далі ]
«Бійці інформаційного фронту», військові психологи та фінансисти підвищили кваліфікацію, отримали первинні офіцерські звання і відбули на передову
У Військовому інституті Київського національного університеті імені Тараса Шевченка завершились трьохмісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів запасу та військовослужбовців сержантського (старшинського) складу структур інформаційно-медійного, фінансового та морально-психологічного забезпечення частин і підрозділів Збройних Си..
[ читати далі ]
Практична складова - пріоритет у підготовці військових фахівців
Практичні заняття курсантів 3 курсів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на базі 95-ї десантно-штурмової бригади відбулися за сприяння Героя України, командуючого Високомобільними десантними військами генерал-лейтенанта Михайла Забродського та ініціативи тимчасово виконуючого обов’язки начальни..
[ читати далі ]
Вшанування пам`яті ветеранів війни, переможців нацизму у Другій світовій війні
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося вшанування Дня пам`яті перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. - В черговий раз людство вшановує ветеранів війни, переможців нацизму та увічнює пам`ять загиблих, – розпочав свій виступ заступник начальника Військового інституту з морально-пси..
[ читати далі ]
Практичних навичок багато не буває
Курсанти випускного курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відпрацювали практичні навички під час тактичних занять на військовому полігоні поблизу Києва. Кожен курсант на власному досвіді відчув важкість подолання смуги перешкод, яка дала змогу розкрити свій потенціал. Інструктор навчив працювати в б..
[ читати далі ]
Бути захисником Вітчизни та досконало знати Європейські стандарти та стандарти НАТО, щоб впровадити їх в Україну
У Військовому інституті Київського національного університету 29 квітня вкотре відбувся День відкритих дверей, на який прибула велика кількість бажаючих навчатись. Про Університет, Військовий інститут та організацію освітнього процесу розповів заступник начальника з навчальної роботи полковник В`ячеслав Кирик. Він зазначив, що завдяки сприянн..
[ читати далі ]
Майбутні офіцери опановують науки
У Військовому інституті відбулася щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів та студентів на тему «Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка». Зі вступним словом виступив заступник начальника Військового інституту з наукової робо..
[ читати далі ]
Науковці Військового інституту взяли участь в обговорені проблематики інформаційної протидії путінському режиму
24 квітня в Українському національному інформаційному агентстві відбувся “круглий стіл”: "Супротив спеціальним інформаційним акціям Російської Федерації. Чого очікувати на травневі свята і як діяти державі та суспільству?", організатором якого виступив Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР). Серед учасників заходу були..
[ читати далі ]