Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПРОДОВЖЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ ІЗ ФРАНЦІЄЮ

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках міжнародного співробітництва відбулася зустріч з представниками Апарату аташе з питань оборони при Посольстві Французької Республіки в Україні. 
Відомо, що Військовий інститут продовжує  програму з вивчення французької мови із залученням викладачів з-поміж носіїв мови.
Помічниця Апарату аташе з питань оборони при Посольстві Французької республіки в Україні старший прапорщик Альбан Кемар-Баруайте представила майбутнього викладача французької мови — пані Олену Назруллаєву. За походженням українка, вона народилася та виросла у Києві, у підлітковому віці виїхала до Франції, де прожила 16 років. Два останні роки пані Олена працювала викладачем французької мови у інституті в Омані. Проте далі обрала для себе Україну, адже тут пройшло її дитинство. Пані Олена, вважає, що викладання у нашому Військовому інституті — неймовірний досвід.  
На зустрічі були присутні заступники начальника Військового інституту: з навчальної роботи полковник Олег Прохоров, морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика, начальник Центру інтенсивної мовної підготовки Військового інституту полковник Всеволод Гололобов.    
У ході робочої зустрічі були обговорені питання щодо надання практичної допомоги у проведенні мовного  тестування з французької мови курсантів та слухачів курсів інтенсивної мовної підготовки. 
З метою обміну досвідом та підвищення рівня викладання та знання іноземних мов у Військовому інституті  розглядалися питання подальшої співпраці по програмі Європейського Союзу ЕРАЗМУС+. Також обговорювалась можливість проведення у майбутньому деяких етапів підготовки курсантів у вишах Франції.
   

                                                                                                                      Ольга Георгієва 
 

Фотографії