Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Перемога потом і кров’ю

3 жовтня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися щорічні змагання з гирьового спорту.
У змаганнях взяли участь близько 50 курсантів ВІКНУ. Варто зазначити, що за час проведення запеклої боротьби було дотримано усіх карантинних норм.
Атмосфера на змаганнях була напружена, але ретельна підготовка, сила волі учасників та підтримка глядачів не дозволяли здатися.
Свої вміння спочатку продемонстрували дівчата, а потім вже чоловіки.
Під час змагань тренери також охоче передавали свій досвід учасникам.
За результати змагань перше місце посіли курсанти 3 та 6 курсів ВФФП; друге - 3, 6 курс ВГЛФ; 1,2 курс ВГЛФ вибороли третє місце;

Одна з учасниць, Діана Черепичник, виборовши перше місце розповідає: «Гирьовим спортом я почала займатися ще на першому курсі. Менше ніж через два роки я отримала майстра спорту. Перш за все я хочу подякувати своєму тренеру за свої результати. Надалі я планую активно розвиватися в даному спорті. Хочу також зазначити, що від змагань я отримую неабияке задоволення, незалежно від місця, яке посідаю»

Наприкінці дійства спортсмени були нагородженні медалями та грамотами. Зокрема начальник кафедри фізичної підготовки полковник Сергій Глазунов привітав учасників змагань.

Бажаємо нашим спортсменам впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги, невтомної спраги лідерства та завжди бути першими!

Фотографії