Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новітня телерадіостудія для військових журналістів

 

Для майбутніх військових журналістів новий навчальний рік розпочався з приємної несподіванки – на базі навчально-тренувального комплексу кафедри військової журналістики завершилось обладнання телерадіостудії.

Відтепер, курсанти, що навчаються за цією спеціальністю мають можливість відпрацьовувати свої вміння на практиці у будь-який час.

  • Телевізійні камери, великий вибір об’єктивів для фотоапаратів, «гоупрошки» – все це тепер у вільному доступі, аби тільки часу вистачало вивчати всю цю техніку, - захоплено ділиться враженнями курсант Євгеній Крамаренко.

Можливість закріплення своїх знань є і у шанувальників радіожурналістики. Система звукозапису та програми для редагування записів не залишили байдужою курсантку Катерину Заносієнко:

  • Для мене надзвичайно важливо було побачити і усвідомити те, що тепер не буде необхідності видумувати системи для запису, накриватися ковдрою, а можна одразу видавати якісний матеріал, адже головним моїм завданням є відпрацювання свого ефірного голосу.

Навчально – тренувальний комплекс відкрили завдяки спільним зусиллям Департаменту стратегічних комунікацій МОУ, кафедри військової журналістики ВІКНУ та за підтримки Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування НАТО.

Валерія КРОТЧЕНКО

Кафедра військової журналістики

Фотографії