Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Перший заступник Міністра оборони України привітав особовий склад ВІКНУ з початком нового навчального року

1-го вересня перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак зустрівся з керівництвом Військового інституту, начальниками факультетів та кафедр. У живому спілкуванні акцентувалась увага на питаннях подальшого розвитку сектору безпеки і оборони, особливостях удосконалення підрозділами Збройних Сил України системи управління, що сприяє прискоренню переходу українського війська на європейські стандарти.

  • Ми продовжуємо співпрацю з нашими європейськими партнерами, беремо участь у міжнародних навчаннях, влаштовуємо свої навчання, по можливості відбуваються поїздки Міністра оборони до країн НАТО , - зауважив Іван Руснак.

Учасники зустрічі розглянули також особливості вступної кампанії 2020 року, озвучили проблеми з якими абітурієнти зіштовхнулись цьогоріч та обговорили можливі зміни умов вступу до магістратури.

Іван Руснак відвідав новітній спеціалізований клас інформаційних технологій, який забезпечує можливість проведення онлайн-конференцій та дистанційного навчання курсантів у повному обсязі.

Валерія КРОТЧЕНКО

Кафедра військової журналістики

Фотографії