Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Магістратуру закінчили на відмінно

У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся урочистий випуск іноземних слухачів. Попри карантинні обмеження, захід пройшов урочисто: документи про здобуття ступеня магістра отримали 3 військовослужбовці з Китайської Народної Республіки, успіхи яких було відмічено дипломами з відзнакою та золотими медалями "За відмінне закінчення військового ВНЗ", були нагородженні всі випускники.
Протягом двох років офіцери здобували знання у нашому інституті, а наприкінці отримали кваліфікацію "магістр".

- Ми високо оцінюємо рівень підготовки наших офіцерів. Тому зацікавились системою підготовки та якістю навчання фахівців у вашому навчальному закладі. Сподіваємось, що в результаті наших спільних, скоординованих зусиль співробітництво між нашими країнами стане більш успішним і плідним, - ділиться враженнями старший полковник Ян Дючен, один з офіцерів армії КНР.
Завідувач кафедри зарубіжної воєнної інформації Яків Жарков відзначив, що таких високих результатів вдалось досягти завдяки старанності та неабиякому бажанню самих офіцерів.
Вітаємо випускників з врученням дипломів!
Начальник Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка генерал-майор Ігор Толок високо оцінив рівень співпраці між Україною та КНР у сфері військової освіти та висловив сподівання на подальше поглиблення співпраці.
Бажаємо творчої наснаги, натхнення, оптимізму, кар’єрних здобутків та успіхів у професійному житті.

Фотографії