Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Миттєво реагуватимемо на всі кризові ситуації в сучасних умовах – військовий кореспондент Євген Проворний

Курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації розпочалися на базі Військового інституту Київського університету імені Тараса Шевченка.

Слухачі ознайомляться з сучасними трендами в сфері журналістики, масових комунікацій в контексті інформаційно-медійного забезпечення діяльності Міністерства оборони України і основних пріоритетів розвитку Збройних Сил.

Військові журналісти вивчать сучасні нормативні документи в сфері функціонування інформаційно-медійних структур Міністерства оборони нашої держави. Фахівці поглиблять теорію масової комунікації, журналістикознавства та особливостей інформаційно-медійного забезпечення військ (сил) в зоні проведення операції Об’єднаних Сил (досвіду АТО), розглянуть концептуальні положення стратегічних комунікацій Міністерства оборони та Збройних Сил України, як комплексного інструментарія протидії гібридним загрозам в сфері інформації та комунікації.

  • Очікуємо отримати нові знання, особливо цікавлять практичні навички. Перше заняття показало, що нас очікує емоційний курс. Викладачі розкривають нас як журналістів один одному. Вірю, що по закінченню цих курсів ми миттєво реагуватимемо на всі кризові ситуації в сучасних умовах, - Євген Проворний кореспондент Інформаційного агентства АрміяInform.

Для участі в курсі залучені представники різних медійних структур Міністерства оборони України, фахівці з цивільно-військового співробітництва та морально-психологічного забезпечення. Заняття будуть проходити також на базі Українського центру економічних та політичних досліджень імені Олександра Разумкова, в Управлінні комунікації та преси міністерства Оборони України та в Інформаційному агентстві АрміяInform.

Після повного виконання план-програми проводиться комплексний екзамен, який визначить рівень фактичної підготовки військових журналістів.

Олена Гаврилюк

Альона Шідерова

Фотографії