Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Акредитаційна пройшла успішно

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка експертною групою представників Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та Галузевої експертної ради (ГЕР) проведено акредитаційну експертизу освітньої програми підготовки магістрів «Геоінформаційні системи і технології».

Науково-педагогічний склад профільної кафедри геоінформаційних систем і технологій підготував та представив експертам усі необхідні матеріали.

Під час експертизи, представники НАЗЯВО спілкувались зі здобувачами вищої освіти, випускниками освітньої програми, представниками замовника на підготовку військових фахівців та навчально-допоміжним складом. Взяли участь у захисті магістерських робіт освітнього рівня «магістр».

За оцінкою експертної групи, усі представлені матеріали відповідають сучасним вимогам.

За словами начальника кафедри геоінформаційних систем і технологій полковника Павла Савкова такі заходи вкрай потрібні і ставлять на меті осучаснення системи підготовки,: -Звичайно підготуватись і пройти акредитацію освітньої програми справа непроста. Серед основних недоліків, на які вказала експертна група - відсутність розміщення освітньої програми та навчальних планів підготовки для загального доступу в мережі «Internet». Але це і зрозуміло. Ми готуємо військових фахівців, і природньо, що у програми є певні обмеження щодо поширення матеріалів. Сильними сторонами нашої програми визначено практичну складову. Тісна співпраця з замовником та використання його матеріальної бази з наявним обладнанням у Військовому інституті та на географічному факультеті університету дають можливість курсантам отримати добрі практичні навички. Безумовно, хочу подякувати колективу кафедри за виявлене сумління у підготовці до експертизи та колегам, котрі об´єктивно оцінили наші напрацювання, - зазначив Павло Анатолійович.

Військовий інститут протягом наступних п’яти років зможе і надалі здійснювати підготовку військових фахівців за спеціальністю «Геоінформаційні системи і технології». Вітаємо усіх викладачів кафедри з їх досягненнями та бажаємо наснаги й надалі залишатись у фарватері сучасної освіти.

 

Фотографії