Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ КНУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА СВЯТКУЄ СВОЮ 22-У РІЧНИЦЮ

Крізь роки майоріє зірка Військового інститут КНУ ім. Тараса Шевченка, що постала наказом у 1998 році Постановою Кабінету Міністрів України від 21 січня 1998 р. №64 Відділення військової підготовки Київського університету імені Тараса Шевченка було перетворено у Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка та став в авангарді військової освіти України.

Сьогодні наш Військовий інститут святкує 22-у річницю і чергову перемогу. Ми залишаємось сучасним міжвідомчим, багатопрофільним, інтегрованим військовим навчальним підрозділом вищого навчального закладу, що здійснює підготовку фахівців з повною вищою освітою для ЗСУ та інших відомств.

Саме з цієї нагоди, сьогодні відбулися урочистості, на яких були привітання та нагородження кращих.

Святковий настрій учасникам зібрання забезпечили артисти та оркестр Військового інституту. Класика, сучасні попурі та українські народні пісні сподобались глядачам та були підтримані гучними оплесками.

Військовий інститут і надалі продовжує випускати кращих офіцерів для ЗСУ та інших формувань, відповідно до його оновлення та вимог часу.

Фотографії