Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Впровадження сучасних Американських програм

Відповідно до Плану заходів міжнародного співробітництва Міністерства Оборони та Збройних Сил України до Військового інституту прибула делегація представників Збройних сил США. Фахівці з питань військового співробітництва та оборонного реформування мають на меті поділитися досвідом та надати практичну допомогу у створенні освітньої програми для підготовки викладацьких кадрів за напрямком цивільно-військового співробітництва.

Спеціальність нова, і знайти фахових викладачів важко. Враховуючи це ми звернулись до американських колег аби використати їх досвід та адаптувати вже існуючі та опрацьовані програми до українських законів. Незабаром має бути створене програмне забезпечення, яке полегшить роботу українським офіцерам, котрі вже працюють у цьому напрямку, - зазначив координатор проекту, кандидат юридичних наук, полковник Олег Гущин.

Передбачається програму опрацювати разом з майбутніми викладачами і після внесення змін передати її до впровадження у профільних закладах. Фахівців готуватимуть не лише у Києві, а й в Одесі та Харкові.

Фотографії