Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Перша офіцерська відзнака і вже золота!

Цьогорічний випуск лейтенантів був достатньо «підрум’яненим». Практично кожен четвертий випускник з гордістю відзвітував перед батьками та друзями своїми здобутками у вигляді червоних дипломів. І лише двоє дівчат, Людмила Бондік та Ольга Рябова, на додачу до омріяних дипломів отримали ще й золоті відзнаки.

Про те, що мрії здійснюються у наполегливих і працьовитих говорити зайве. Уміння бути само організованою, зібраною, відповідальною у дрібницях і щирою у стосунках, зацікавленою у навчанні людиною, неодмінно приносить результат. Який? Ви бачите самі. Щасливі від того, що змогли. Вдячні за те чого навчились.

Нам залишається побажати медалістам та й усім випускникам у новому році не розслаблятись, а проявити себе та втілити отриманні знання та навички у практику. І звичайно не забувати ділитися власними здобутками. Ваші успіхи та досягнення наша радість. Про них і говоритимемо у цьому новому 2020 році.

А ще одна порада від Людмили Бондік. Завести новенький щоденник і вдумливо фіксувати події першого року служби. Кажуть, що по ньому можна буде зазирнути у своє майбутнє.

Фотографії