Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Американські кадети ознайомлюються з ВІКНУ

Відповідно до рішення першого заступника Міністра оборони України 16.05.13 Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали кадети Військової академії Збройних сил США Вест-Пойнт, які протягом трьох місяців проходили мовну підготовку та практику з культурознавства в Україні.

Метою візиту зазначеної делегації було ознайомлення з історією інституту, організацією навчально-виховного процесу, зустріч із курсантами, обмін досвідом щодо підготовки військових фахівців у навчальних закладах обох країн, здійснення культурного обміну.

До участі в заході були залучені курсанти випускного курсу факультету іноземних мов та військового перекладу за спеціальностями “Міжнародні відносини” та “Переклад”, а також голови Курсантської ради, Ради сержантів та Воєнно-наукового товариства курсантів та студентів Військового інституту.

Під час заходу для представників Збройних сил США був проведений брифінг, в ході якого вони мали змогу ознайомитись зі структурою інституту, його історією та інтегрованою системою підготовки військових кадрів для Збройних Сил України.

Після брифінгу відбулася жвава дискусія, під час якої були обговорені питання, пов’язані із системою підготовки військових фахівців у навчальних закладах обох країн. Американські кадети та українські курсанти мали змогу поставити один одному питання, які стосувалися не тільки навчального процесу, а й організації дозвілля, патріотичного виховання, курсантського самоврядування та повсякденного життя військовослужбовців. Делегація відвідала також факультет іноземних мов та військового перекладу Військового інституту.

Захід пройшов в щирій, дружній обстановці.

Фотографії