Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Мережа радників і радниць з ґендерних питань затвердила меморандум про співпрацю

За участі Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики Катерини Левченко та у співпраці з Варшавським Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ (БДІПЛ) було проведено зустріч з радниками з ґендерних питань (онлайн). У заході також прийняла участь і радник начальника Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка  з гендерних питань підполковник Наталія Литвиненко.

Зкрема, на зустрічі Мережі радників і радниць з ґендерних питань були схвалені робочі документи, сформовані напрями роботи, визначені пріоритетні заходи. Сьогодні вона об’єднує 45 радників та радниць, але є відкритою до приєднання, йдеться у повідомлені на сторінці Facebook Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики . 

Під час даної робочої зустрічі було затверджено Меморандум про співпрацю в рамках Мережі  для захисту прав жінок і чоловіків в Україні, а також обговорено план дій щодо подальшої роботи даної Мережі.

Проведення даного заходу є важливим, тому що дає можливість підвищити професійну компетентність радників з гендерних питань та налагодити подальшу співпрацю з колегами.

Фотографії