Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зведений військовий оркестр ВІКНУ та 101-ї показали силу музики

Зведений оркестр Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України показали яскравий виступ у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.

Кожна нота їх композицій пронизана любов‘ю до Батьківщини, побратимів і, звичайно ж, до найголовнішого — сім'ї.

"Музика - це саме життя. Через музику виражається все на світі. Навіть, якщо ви послухаєте звуки природи, це теж, свого роду, музика. Вона скрізь, наповнює душу якоюсь радістю, щастям. Навіть, коли дуже погано, музика, як ліки - допомагає знайти в собі сили йти далі", -  розповідає солістка оркестру Катерина Вовчук.

Начальник оркестру Військового інституту майор Юрій Копач поділився своїми емоціями після концерту: "Розумієте, сьогодні музиканти повністю віддавали свою енергію в зал. Я вважаю, що нам вдалося зарядити, та надихнути слухачів на позитивні емоції. Адже повсякденна рутина, руйнує той позитив, який вкрай важливий військовослужбовцям зараз".

Після закінчення концертної програми начальникам оркестрів, майору Юрію Копачу  та майору Олександру Голубу вручли медалі «30 років Збройним Силам України».

Серед глядачів була чемпіонка світу з воркауту та багаторазова рекордсменка Ніколь Князєва зі своїм тренером, також заступник начальника в/ч А3498 з морально-психологічного забезпечення старший лейтенант Олег Гвяздовський, курсанти Військового інституту, військовослужбовці 101 бригади і просто люди, які люблять музику.

Всі вони відчули силу музики, яку не можливо описати словами. У часи радості і печалі - вона завжди поруч. Музика супроводжувала воїнів під час глибоких та затяжних війн, сумних поразок та грандіозних перемог. Вона завжди славила героїв.

Музика - зброя, яку кожен воїн несе у душі. Цю зброю неможливо забрати, знищити, зламати. Вона породжує у душі кожного, особливу силу - нову, сповнену емоціями та віри у перемогу та успіх.

Микола Серенович

Олександр Бритвич

Фотографії