Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Візит курсантів у Центральну телерадіостудію Міністерства оборони України

  Ті, кого вчора вони бачили лише на екранах, сьогодні - розповідають професійні лайфхаки наживо. Першокурсники кафедри військової журналістики відвідали Центральну телерадіостудію Міністерства оборони України.

  Керівник ЦТРС МОУ полковник Віктор Гром познайомив гостей з творчим колективом, продемонстрував оснащення студії та зауважив про навички і знання, якими мають володіти випускники, аби стати членами їхньої команди.

  Кожний із досвідчених працівників поділилились з майбутніми колегами, напутніми словами та певними історіями з власного досвіду. Окрім студії телебачення, першокурсники ознайомились з особливостями роботи першого військового радіо «Армія FМ».

  Поїздка на ЦТРС МОУ, була однозначно найкраща мотивація  для навчання в останній час. Коли ти заходиш до кабінетів, в якому тебе зустрічає усміхненний колектив і дружня атмосфера — у тебе з‘являється ДИКЕ бажання НЕГАЙНО взяти до рук зошит, ручку і почати писати, допомагати, знімати, монтувати… розвивати,- ділиться враженнями курсантка 1 курсу Діана Бондар,- це був дуже корисний захід, тому що для себе я відкрила достатньо нових, цікавих і, найголовніше, україномовних проэктів на телебаченні, які роблять персони, яких ти бачиш наживо, про яких ти дізналась більше, і це справді захоплює.

  Першокурсники з нетерпінням чекають своєї першої практики за спеціальністю, а поки - набувають теоретичні знання у Військовому інституті.

Владислава Хандога

Фотографії