Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Команда ВІКНУ стала володарем кубка Сухопутних військ

  Фізична підготовка - є запорукою успішного виконання бойових завдань. У День фізичної культури та спорту відбулись змагання серед військовослужбовців київського гарнізону з різних видів спорту.

  Понад сто армійців цьогоріч змагались за право стати володарями перехідного кубка Сухопутних військ Збройних сил України.
Одночасно на стадіоні Київського національного Університету проходили змагання з перетягування канату, легкоатлетичні забіги, кидання гирі та чемпіонат з футболу.

  ⁃ Сьогоднішній день є дійсно святом. Я дуже люблю подібні заходи, та зрадів, коли зустрів тут знайомих з якими вчились ще в ліцеї, - ділиться враженнями другокурсник Андрій, - Незважаючи на дух суперництва, атмосфера на стадіоні дружня, адже ми всі розуміємо, що працюємо на спільну справу і противник у нас один.

  Запекла боротьба і бажання стати володарями кубка відчувалась і на трибунах. Вболівальники активно підтримували свої команди та надали неабияку моральну підтримку.

  ⁃ Сьогодні нашу військову частину тут представляє мій хлопець і я не могла його не підтримати. Вірю, що перемогу отримають дійсно гідні, але поки можу сказати, що команди досить сильні, - розповідає вболівальниця Катерина.

  За результатами змагань, у загальному заліку перемогу виборола команда Військового інституту Київського національного Університету ім.Т.Г.Шевченка.
Друге місце посіла команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім.Героїв Крут.
Бронзовими призерами стали хлопці зі 101-шої бригади оборони ГШ ЗСУ.

  Команда ВІКНУ показала найкращі результати у шведській естафеті, ривку гирі та у забігу дистанцією 4х100.

  Усі команди показали високий рівень фізичної підготовки та згуртованості.

  Бажаємо спортсменам нових звершень та до зустрічі через рік.

Микола Серенович
Єрмохін Павло

Фотографії