Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ

  24 липня 2021 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалися навчальні збори з громадянами України, що навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу.
Підготовка майбутніх офіцерів проводиться з метою кадрового забезпечення діяльності Збройних Сил України та інших силових структур для належного виконання військового обов’язку в резерві ЗСУ, запасі у мирний час та обов’язків військової служби в умовах особливого періоду. 

  Головне завданням зборів – навчити майбутніх офіцерів організації бойового застосування і забезпечення підрозділів Сухопутних військ, протиповітряної оборони, радіотехнічних військ, роботі з особовим складом у бойових умовах, повсякденної діяльності відповідно до посад, на які вони будуть призначені. Однією з особливостей навчання є те, що навчальний збір проводиться в умовах карантинних заходів.

  До занять залучаються провідні фахівці факультету післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, науково-педагогічні працівники Військового інституту та офіцери військових частин, що брали безпосередню участь у бойових діях.

Фотографії