Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ЗУСТРІЧ У ФОРМАТІ ERASMUS+

  Військовий інститут КНУ імені Тарас Шевченка - перший в Україні вищий військовий навчальний заклад, котрий долучився до міжнародної програми обмінів студентів, викладачів та науковців Erasmus+. У 2019 році протягом зимового та весняного семестру чотири курсанти різних курсів та спеціальностей проходили навчання у Військовій академії імені Г. С. Раковського в столиці Болгарії - Софії.
Курсанти, перебуваючи в Болгарії, здобували знання за напрямом «Національна безпека й оборона». 
Навчання курсантів було спрямоване на вивчення регіональної безпеки й оборони, управління Європейськими проєктами. 

  Сфера комунікації та взаємодії у світовому глобальному просторі сьогодні надважлива, а тому велика увага була сфокусована на вивченні бізнес комунікації зв’язків з громадськістю. Безумовно, курсанти вдосконалили рівень англійської мови.

  На цьому співпраця з Військовою академією не закінчилася і 15 червня з робочим візитом прибули до Військового інституту з метою продовження міжнародної співпраці, викладання англійської мови, а також надання методичної допомоги науково-педагогічному складу інституту прибули представники Болгарії.

  Іноземні колеги поспілкувалися із керівництвом нашого навчального закладу: заступником начальника Військового інституту з навчальної роботи полковником Олегом Прохоровим,  заступником начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковником Сергієм Мотикою. 

  Під час зустрічі представник військової академії  імені Г. С. Раковського Валентина Георгієва зазначила: “Ми дуже раді, що нам випала можливість співпраці саме з вашим інститутом, ваші курсанти вже показали високий рівень знань та військової підготовки під час попереднього візиту до Болгарії, сподіваємося, що незабаром відбудеться нова зустріч з курсантами Військового інституту в нашій академії”.

Фотографії