Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КУРСАНТИ ВІКНУ УСПІШНО ВИСТУПИЛИ НА ПЕРШОМУ ВІДКРИТОМУ ЧЕМПІОНАТІ КИЄВА З ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНОГО БАГАТОБОРСТВА

  З 5 по 6 червня у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбувся перший Відкритий чемпіонат міста Києва з військово-спортивного багатоборства, присвячений пам’яті загиблого учасника Україно-російської війни капітана Сергія Бернацького. Формат змагань складається з 2 дисциплін: стрільби та всестильвого бою (суміш боксу, кікбоксингу та боротьби). В перший день змагань відбулися стрільби, в другий день відбіркові та фінальні бої. Змагання відвідав Президент федерації ВСБ Ярошевський Андрій Володимирович та голова федерації Київської області Пристінський Олександр Васильович.

  У чемпіонаті брали участь близько 150 спортсменів. Серед учасників була і збірна команди з рукопашного бою Військового інституту київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Змагання проводилися з метою відбору майбутніх учасників на чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства.

  3 спортсмени нашої збірної - курсанти 3 курсу Антон Гетманов, Денис Левицький та курсант 1 курсу Ватульов Святослав здобули золоті нагороди. Свої фінальні та відбіркові бої спортсмени провели у домінуючому стилі, здолавши всіх суперників одноголосним рішенням суддів. Слід зазначити, що Антон Гетманов став рекордсменом турніру з кількості проведених тейкдаунів (16 у 2 поєдинках). Також, срібні нагороди вибороли курсанти 1 курсу Михайло Шендрик та Дмитро Єршов. Свої поєдинки спортсмени провели у конкурентній боротьбі та програли роздільним рішенням суддів у фінальних боях. Бронзову нагороду виборов курсант 3 курсу Павло Олійник.

Владислав Дячук

Фотографії