Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З нагоди професійного свята привітали журналістів

  У Військовому  інституті  Київського національного університету імені Тараса Шевченка  привітали курсантів та науково-педагогічний склад кафедри військової журналістики з професійним святом працівників засобів масової інформації в Україні  - Днем журналіста.

  Згідно з наказом начальника Військового інституту було оголошено подяки та нагороджено грамотами  майбутніх військових журналістів, а також  викладачів кафедри військової журналістики.

  Наприкінці привітання на курсантів чекали солодкі подарунки. Начальник кафедри полковник Олексій Позняков та старший викладач кафедри підполковник Галина Жолтікова побажали курсантам успіхів у професійному майбутньому та підкреслили їхні досягнення за цей рік.

  Наразі важко недооцінити важливість роботи журналістів.  Адже журналіст – цікава, багатофункціональна, популярна, але водночас - складна та небезпечна професія. Справжній журналіст має бути оратором, психологом, автором, коректором, режисером-постановником, загалом - поєднувати в собі багато складових. А військовий журналіст до того ж й нести гідно звання офіцера.

Фотографії