Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка виборола "бронзу" на чемпіонаті з рукопашного бою.

  З 16 по 18 березня на базі 169-го Навчального центру імені князя Ярослава Мудрого у смт. Десна Чернігівської області проходив чемпіонат Сухопутних Військ Збройних Сил України з рукопашного бою. Його учасниками стали представники оперативних командувань, навчальних центрів та вищих військових навчальних закладів. Команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка виборола "бронзу".

  Військовий інститут вперше взяв участь в змаганнях у складі Сухопутних військ.

  Цьогоріч кількість учасників значно зросла в порівнянні з минулими роками. Конкуренція зростала щохвилини, проте наші курсанти силою командного духу та належної підготовки змогли вибороти призові місця. Понад 96 спортсменів в 7 вагових категоріях були суперниками для наших курсантів, але завдяки нестандартному тактичному підходу до ведення бою ми змогли побороти противника.

У ваговій категорії 65 кг

1 місце Денис Левицький

У ваговій категорії 70 кг

2 місце Анатолій Мережко

У ваговій категорії 75 кг

3 місце Денис Михальчук

У ваговій категорії 90 кг

1 місце Антон Гетьманов

  Усі курсанти, які зайняли призові місця були відібрані для участі в чемпіонаті Збройних Сил України, який вже у квітні буде проходити в м. Житомир. За результатами чемпіонату, кращі спортсмени візьмуть участь у турнірі на кубок «Президента України» з рукопашного бою в червні цього року.

  Колектив військового інститут вітає переможців, та бажає наснаги в подальшій боротьбі.